Snart første advent

Denne helgen skal første lyset i adventstaken tennes. Mange har sikkert staken klar allerede, men for de som trenger ny så kan vi tilby flere modeller.

Vi har f.eks en design klassiker som Kubus fra by Lassen, en stake som vi har skrevet om tidligere her i bloggen. Dette er en stake som gjerne kan stå fremme hele året. Spesielt fin er den til advent, akkurat som den er, eller stæsjet litt opp med granbar eller annen pynt. Vi har den i sort, hvit og  nytt nå;  i nikkel. Alle like vakre.


 

Kubus i sort 1035,-.

 

Fra vår nye svenske levrandør har vi fått en stake som går til telys eller vanlige kronelys. Denne har vi i hvit.

 

Fra Georg Jensen har vi den klassiske Season staken, nå på kampanje til 529,-. Før pris på denne staken er 759,-.  Vi har også en ny stake fra Georg Jensen, Ribbon. I tillegg til disse to har Georg Jensen kampanje på den enkle Glow staken med adventlys. 

Season, 529,-.

 

Fra Design House Stockholm har vi staken Nordic Light. Dette er en firearmet lysestake i tre. Den finnes i hvit, sort, grå og rød. I butikken pr i dag har vi hvit og grå inne. På denne staken kan du arrangere armene som du vil. Dette er også en stake som godt kan brukes hele året. I tillegg finnes den med syv armer.
Håper du finner din favoritt hos oss!

 

Ellers vil vi minne om at vi snart åpner en utrolig flott kjøkken, bad og garderobe avdeling i 2 etg. Det males, snekkres, og monteres over en lav sko. Det gledes!!!

 

En deilig torsdag ønskes alle. Undertegnede sitter på Møre, og hører førjuls-stormen herje rundt husmønet. Herlig! Perfekt å tenne lys nå! Snakkes. 

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

hits