Ny butikk rett rundt hjørnet!!!

Vi har ikke vært mye aktive på blogg og facebook i det siste, og det har en heeelt naturlig forklaring; vi har vært så oppslukt av arbeidet med å forberede åpning av vår nye butikk i Molde, og ombyggingen her i butikken i Trondheim.

interia Molde åpner førstkommende fredag! Klokkeslett, tlfnr og andre opplysninger kommer senere. Vi er langt kommet, men mye arbeid gjenstår før vi er klar for å åpne dørene på fredag. Men jeda meg som vi glæææær oss!!

Forrige helg var et par av oss i Molde for å rigge ny butikken, og da stakk det stadig inn hoder som var kjempe begeistret, og ønsket oss hjertlig velkommen. Det var så hyggelig, så vi glemte både tid og annet, så det ble sene natta hele helgen. Men gøy var det! Så Molde; tusen takk for god velkomst!

Her har Marimekko og Le Creuset funnet plassen sin.

Her står ting og "modner og blir kjent" som dekoratør og eier Heidi sier...;-)

En sped begynnelse på en baderomsavdeling.

Her har vi Heidi, en av ildsjelene bak interia.

 

Putetårn, nydelige brødbokser og oppbevaringkurver i skjønn forening.

Her har vi sjefa-sjøl, Berit, som er butikkleder i interia Molde. Flott, engasjert og fersk interianer.Til slutt en lite høststemning fra butikken i Trondheim. 

Det er ikke bare i Molde det skjer ting. Her i byen har vi stengt av 2 etg, for der skal det settes opp en bad/garderobe og ikke minst kjøkkenavdeling. Det er verdens fineste kjøkken, italienske, av merket Poliform. Sjekk ut nettsiden deres www.poliform.it  Garanterer begeistring. Her finnes det mye lekkert.  Vi lover å legge ut bilder når det nærmer seg. 

Nyhetene har strømmet på de siste to ukene, vi kan nevne; 100% stearin lys, Miniature julekolleksjon, fantastiske luer og sjal fra Huttelihut til voksne, og mere sjal fra Natura Cashmer, berg av puter fra HAY, nye sengesett fra samme levrandør, masse Rolf staker og mye mye mer er på vei. Så det blir nok jul i år også!

En fin høstkveld ønskes alle våre kunder! 

PS, vesken fra Barbara Czapran er ankommet og spaserer en etter en ut av butikken, så da vet dere det...

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

hits