Yttertøy fra Miniature har kommet!

Endelig, nå har det deilige yttertøyet fra Miniature kommet. Dette har vi ventet på. For de av oss som kjenner Miniature fra før så vet vi at anorakkene fra merket allerede har kult status hos oss mødre, og faktisk hos en del fedre også, mest på grunn av den kjempesnedige glidelåsen i ryggen på babyanorakkene. Glidelåsen gjør den til det enkleste ytterplagget for de minste, superenkelt å ta på og enda enklere når minsten har sovna i vogna og du trenger å ta yttertøyet av igjen...
Kvaliteten på plaggene er super, de er vannavstøtende (vannsøyle > 8000 mm Ag), vindtette, puster, har tapede sømmer og har en  høy motstand mot slitasje. Av egen erfaring skriver jeg under på at dette er full uttelling for pengene. Når mine unger har vært ferdig med sine anorakker eller jakker så ser det nesten ikke ut som de er brukt en gang. Holder seg med andre ord utrolig bra. Det som også er så flott er at designet er sånn at du kan like gjerne bruke jakkene over kjole på juletrefest som i barnehagen.  Med andre ord; du trenger ikke mange jakker, du sparer både lommeboken og miljøet, to fluer i en smekk!

 

                                              
                                               
De modellene som kom i dag er anorakken til baby som heter Wen, den har vi i fargene Pale Mauve, Loganberry, Blue Shadow og Ombre Blue, finnes i str 9 mnd til to år. Den koster 899,-. Vi har også en annen jakke til de minste, den heter Wang jacket og vi har den i fargen Dark Coffee,i str 2-4 år, den koster 999,-. I tillegg har vi en snowsuit til de små, den heter Wisti og koster1199,-, vi har den i fargene Pale Mauve og Blue Shadow, i str 12 mnd-2 år. Vi har myke tøffler/sko i str 6-12 og 12-18 mnd, Dark Coffe, kr 299,-. Luer og votter i samme nydelige brune farge, pris 349,-  pr stk. De har vi også til de større barna, opp til 6-7 år i votter og 4-5 i luen.

 

                                                          


Til de større jentene har vi fått inn en nydelig jakke som heter Winona, den har vi i Pale Mauve og Dark Coffee, str 610 år, kr 1099,-.  De større guttene blir tøffe i jakken Wayne, den kommer i str 6-10 år og koster 1199,-. Den har vi i Clocer Green og Ombre Blue. Til begge disse jakkene passer det med buksen Willy, i Dark Coffee.

 
Så da skulle vinteren være berget for naglesprett, våte rumper og blåfrossne unger. Kom gjerne innom og bli overbevist! 

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

hits