Gamle og nye godbiter fra HAY

Nå har vi endelig fått inn igjen mange av de flotte putene fra HAY. Denne gangen har vi stort sett valgt litt lette farger, som coral og golden yellow. Men også den gamle favorittene som lys og mørk grå i divina melange. VI har også fått inn en ny størrelse, runde puter med knapp, samt en kvadratisk med knapp, 599,-. VI har også fått påfyll av sengetepper til stor og liten, også i fargen pink denne gangen. 

Steelcut trio med en knapp 599,-, finnes også med to knapper 699,-.

 Divina melange med en knapp 599,-, finnes også med to knapper 699,-.

 NY! Rund pute med knapp 599,-.


I tillegg til puter har vi fått påfyll av småmøbler som Dont leave me-bordene og de flotte klesstativene Loop. Disse har vi fått inn i sort og hvit, store og små. 

Mini loop, finnes også i større, hvit og sort, kr 1299,- for den minste og 1549,- for den største.

 HAY Blocks, supre esker til oppbevaring. Holdes sammen av magneter. Priser fra 59,- til 119,-.

 Vi har også fått inn dette pleddet ,Mega Marius, samt en lignende variant i flere farger, pink, coral, orange og purple. Kr 1849, 100% ull.

 Dette venter vi på, deilige sengesett i bomullsateng, til en fornuftig pris,575,- pr sett. De er bestilt men har dessverre ikke kommet enda. Legger det ut på FB når vi får de inn. Flere farger og mønster.

 Neon tubes, fantastiske lysrør som kan brukes alene eller sammen i grupper. Kan festes på veggen eller stå fritt i rommet. Kr 359,. pr stk. Utrolig kuul effekt!Coool!

 


For den som enda lurer... YES, vi digger HAY!!! Kom innom og bli en beliver du også!

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

hits