Utsikter for gode tilbud og sol!

Kjære kunde

 

Nå er det straks gått ett år siden vi åpnet tre etasjer med spennende fristelser for hjem, kropp og sjel i et av Trondheims flotteste lokaler. De har vært et begivenhetsrikt og lærerikt år for oss i interia, og mange gode tilbakemeldinger har vi fått - fra kunder, forretningsforbindelser og levrandører.

 

Tiden har kommet for å ta steget videre, og signalene og påtrykket fra både kunder og levrandører gjør at vi fra høsten av ønsker å rendyrke interiørhuset interia. Men visjonen "vi innreder fremtiden" som ambisiøs målsetting, åpner vi en egen avdeling med fokus på kjøkken og bad. For å gjøre plass til nysatsingen, vil vi nå selge ut mesteparten av utvalget vi har av klær og sko i 2 etaje. I tilleg til flotte varer fra de andre avdelingene.

 

 

 

Salg på Samsøe Samsøe basekolleksjon. 

Salg på verdens fineste regnjakke fra Tretorn.


 

Så har du lyst til å gjøre et kupp, så må du besøke livsstilshuset interia. Vi starter salget i morgen klokken 10 00. Du finner masse flott fra våre kleslevrandører, som Samsøe Samsøe, Tretorn, Helly Hansen, Puma, Småfolk, Miniature, Katvig, Vossatasser og mange flere. Som tidligere nevnt har vi mye flott fra de andre avdelingene også på salg, for eksempel gode priser på OBH Nordica produkter, Kitchen Aid mm. Møbelavdelingen har også ryddet i på lageret, så nå finner du masse både smått og stort tll gode priser.

 

 

Så er det bare å glede seg til høsten, det gjør i allefall vi! 

 

Velkommen skal du være!

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

hits