Solen skinner og det er grill-tid!

Her i Trondheim våknet vi til solskinn i dag. Herlig! Da er det mange som drar frem grillen. Her på interia har vi selvsagt de fineste grillene i byen (etter vår mening da).

 

Gassgrillen fra Eva Solo er i rustfritt stål og koster 12490,-, men da får du den fritt tilkjørt! Gassbeholderen er praktisk gjemt på innsiden av grillen. Grillen har tre ulike brennere, slik det er enkelt å styre de tre ulike sonene. Stekelokk med termometer følger med, samt flatt lokk, slik at man kan bruke grillen som avlastningsbord når den ikke er i bruk.

                                                                       Vakker, vakker.
Vi har selvsagt andre varianter også. Bodum har kommet med en liten og hendig piknikk-grill. Fyrkat Picnic kullgrill har en perfekt passform for terrasser, verandaer og til bilen, slik at du kan ta grillen med deg hvor du måtte ønske. Selve grillen er laget av emaljebelagt stål, bena av forkrommet stål. Håndtaket er laget av varmebestandig silikon. Størrelsen er perfekt for ditt favoritt stykke kjøtt eller fisk. Eller pølser, for den saks skyld. Og for de helsebevisste blant oss - det griller grønnsaker helt fint også. Vi har også grillutstyr som skrubb, klyper osv, også i friske farger som matcher grillen. 

Kjempe tøff grill fra Bodum, kr 499,-.

Når grillmaten har landet i magen og det er tid for litt etterfyll, så kan vi kanskje anbefale et glass deilig ferskpresset juice? Vi har kampanje på Bodums juicepresse, før kr 549,-, nå 399,-. Vi har den i fargene lilla, sort og hvit.
Ikke så verst blikkfang på kjøkkenbenken dette.
Det er bare en av mange grunner til at du kommer til å ønske deg BISTRO juice pressen. For det første er BISTRO høyere og litt større enn andre juicers, så du kan få plass til  et glass, og ikke et fingerbøll-størrelse glass under juiceren din. Nå kan du nyte fine høye glass med juice, du kan aldri få for mye av det gode, ikke sant?

Kampanje varer så langt lageret rekker.

Kom gjerne innom og ta en titt på det vi kan tilby av grillutstyr. Happy grillings i sommer!

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

hits