Peel kampanje i helgen

Denne helgen har vi kampanje på Peel stolen fra Variér, ved kjøp av stol får du med skammel kostnadsfritt. Kampanjen gjelder fredag 17 og lørdag 18 juni, så her gjelder det å være rask!

 Her har vi sakset litt om stolen fra levarndørens egne nettside:

Peel omslutter kroppen din som et beskyttende lag og skaper et trygt fristed for deg. Stolen tilpasser seg kroppsvekten din og reagerer på alle vektforskyvninger slik at du kan endre stilling uten anstrengelse. Den mindre versjonen Peel Club sørger for at dette unike designet passer inn i ethvert rom.

 

Da designeren Olav Eldøy presenterte ideen til Peel, plasserte han ganske enkelt et appelsinskall foran oss og sa ingenting. Det grunnleggende konseptet til denne stolen er nemlig formen og funksjonen til et appelsinskall.

 

"La meg omfavne deg og beskytte deg!"

 

Oppgaven til et skall er å beskytte sitt innhold - omfavne det og ta vare på det. Dette er også den grunnleggende funksjonen til Peel ? men nå er det du som er innholdet som vies oppmerksomhet.

 

Et dobbelt fjærsystem sørger for bevegelse, variasjon og myke overganger mellom sittestillingene. 360° rotasjon og tre markante sitte- og hvilestillinger, gir bevegelsesfrihet og økt velvære mens du sitter.

 

Den vakre, organiske formen inviterer deg til å nyte små pauser i hverdagens mas. I varierte sittestillinger kan du nyte tilværelsen mens du leser, venter, observerer, lytter, snakker, drømmer eller ganske enkelt hviler. I Peel føler du deg hjemme.

 

Peel kan fås med en base i enten sort lakket eller mocca beiset bøk, bøk naturell, eik eller valnøtt. Peel-stolene er tilgjengelige som speilvendte varianter, slik at mankan kombinere to stoler sammen i en harmonisk helhet.

 

 

Peel må prøves, fantastisk god sittekomfort. Peel kan tilpasses alle stiler og smaker, med mange typer stoff eller skinn, og med flere typer understell. Velkommen til oss for å lage din drømmestol!

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

hits