Bulbo, Spazio, Fuducia...kule navn? Kuul keramikk!

 

Kähler har lenge vært populær levrandør her hos interia. Kähler kommer fra Århus i Danmark, og har faktisk eksistert siden 1839. Så dette er en levrandør med solid historie, og som har funnet en formel når det gjelder å krysse det solide håndverket med god og moderne design. De har knyttet til seg mange store designere somLouise Campbell, Cecilie Manz og Jeanette List Amstrup. Dette har hjulpet Kähler til å oppnå stor kunstnerisk og komersiell suksess. 

 

Bulbo. Med utspring i det direkte areidet med det keramiske materialet, har Jeanette List Amstrkup formet Bulbo, en stilfull vase med bløte former som forsterker uttrykket i den organiske blomsten. Kr 379,- for 180 mm høyde.

 

Med Fiducia har Louise Cambell laget en serie vaser som fungerer sammen som en familie eller hver for seg. Ordet Fiducia er italiensk og betyr tillit. Dette har vært en bestselger her i butikken, og det er lett å skjønne hvorfor. kr 1299,-.

 

                                                          Spazio, designet av Bjørm Poulsen, billedhugger. Kr 649,-.

 Serien Mano får flere og flere tilhengere, og flere og flere deler kommer til. Nå sist har vi fått inn fatene, som har en herlig organisk form. Tekanne 499,-, tallerken 189,-, liten kopp 129, stor kopp 189,-, sukkerskål 189,-.
Tekannen som følger Mano serien er lubben og skjønn. Lett å forstå hvorfor dette serviset har fått så mange tilhengere etterhver.
Krukkene med trelokk fra Mano serien er bare helt nydelige, de har vi dessverre ikke fått enda, men de kommer...
Her er koppen Spiro, det er en termokopp. Perfekt til kaffe og te, eller andre varme drikker. Kr 169,-

 

Har du ikke tatt en nærmere titt på Kähler sine produkter før så er det kanskje på tide, nå har vi et godt utvalg av farger og modeller inne, så velkommen skal du være.

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

hits