Lunchtid!

Det er ikke til å komme unna at vi kunne blitt litt flinkere til å lage vår egen lunch. Mens vi er opptatt med å lage unnskyldninger for hvorfor vi ikke får gjort det, så løper beina fort avgårde for å hente sushi, en burger eller noen kjipe knekkebrød på Rema. MEN nå er motivasjonen på topp for å komme i gang. For vi har fått inn flere flotte saker som kan gjøre hele matpakkegreia litt morsommere.

 For eksempel har vi fått inn den strammeste matboksen fra Eva Solo, med egen gaffel hendig festet i lokket og egen stål tallerken på toppen. Vi har den i fargene sort og børstet stål, og grønt med blankt stål. Prisen er kr 349,-.

Delikat.

 

Bento boxene har blitt kjempe populære over hele verden, de har hentet sin inspirasjon fra Asia. Søker du på bentobox på nettet dukker det opp et uttall av varianter av denne snedige måten å oppbevare og frakte mat på. Våre bento boxer er fra Black+Blum. Vi har den i to forskjellige størrelser, prisen er 239,- for den lille boksen og 250,- for den store. VI har til og med små vesker som du kan bære den i! Vi har den i tre forskjellige farger.
Sånn funker Bento Boxen. 

 

Men det hjelper ikke hvor fin og praktisk matboks du har dersom innholdet er svett og slapt. Men det har Menu heldigvis løst for oss. De har laget en liten kjølebag som er perfekt for en matpakke og en flaske med vann eller smoothie, eller noen helt annet om du ønsker det. Vi har den i to forskjellige fargekombinasjoner, prisen er 299,-. 

 Liten og nett, med eget kjøleelement.

 

Nå er det bare å finne frem brødskiva! 

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

hits