Vi elsker cupcakes!

Og nå har vi fått inn det ultimate utstyret! Supre glacing-spruter og penner, bakeboller og litermål fra Nigella Lawson i melamin, rosa slikkepotter og sleiver, og selve grisen i pølsa... en rosa timer! Par dette opp med en fantastisk Kitchen Aid kjøkkenmaskin, min beste venn, og litt rosa melis så må det vel bli bra.

 

Vakkert!

 "Penn" til bokstaver kr 99,-, glacing-sprute sett 299,- og sett med tre kakebokser kr 249,-, fra Tala, alt i utmerket kvalitet.

 

 

VI har søkt på nettet og funnet denne oppskriften fra "More from Magnolia", den skal være godt utprøvd.
 

Til deigen: 
250gr smør  2dl melk
4dl sukker    6dl hvetemel
4 Store egg   1 ts vaniljeessens.
Til smørkremen:
250gr smør  2ts vaniljeessens
2dl melk        12-16 dl melis

Dette gjør du: 
Pisk smøret mykt. Tilsett sukkeret og pisk i ca 3minutter til du får en luftig smørkrem.
Pisk inn ett egg av gangen, pisk godt mellom hvert egg. Så pisker du inn vaniljeessensen.
Sikt sammen mel og bakepulver, og bland det vekslevis inn i smørkremen med melken. Bruk gjerne mikser, men ikke pisk lenger enn akkurat nødvendig for at deigen skal bli godt blandet (da unngår du at muffinesene blir seige).
Fordel deigen i formene, og stek de midt i ovnen på 175gr i 20-25 minutt.
La muffinsene avkjøles i formen i ca 15 minutter før du tar dem forsiktig ut.

Smøkremen: Pisk mykt smør, vaniljeessens, melk og 4dl av melisen i 3-5 minutter på middels hastighet slik at den blir luftig og smidig. Tilsett mer melis, 2 dl av gangen, og pisk i ca  2 minutter mellom hver gang, til kremen får en tjukk og god smørkonsistens. ta i konditorfarge om du vil ha farge på kremen.

Smør kremen på toppen av muffinsen, først et tykt lag over hele med en smørkniv, så slår du deg løs med den nye glascing-spruta fra Tala. Ta på strøssel eller annen pynt, og sett godsaken i kjøleskapet til kremen har stvinet. NYT!

 


 
 

Godt for ganen, god for øyet, akkurat slik vi liker det!

 Det gjelder å ha utstyret i orden, Kitchen Aid kr 5998,- , slikkepott og sleiv i rosa kr 49,-, bakeboller i melamin  840,- for settet, fra dronninga av bakst; Nigella Lawson, litermål fra samme sted 325,-, timeren i rosa kr 89,-. Da skulle vi være klare til å trylle!

 TIl inspirasjon...

 


Bare litt øvelse nå, så er vi der...

 


... eller her.

 


Det skal ikke stå på utstyret i allefall! Lykke til, og kom gjerne innom så kan vi hjelpe deg med å bedømme resultatet... Velkommen skal du være.Én kommentar

Line

03.06.2011 kl.16:59

Åååå, så MYE fint!!

Elsket settet med kakesprøyte og den "pennen"

Den rosa slikkepotten og sleiva og ;))

Og selvfølgelig melamin bakebollene!!!

I denne butikken skulle jeg ha vøri gitt;)

Desverre bor jeg litt langt unna...

Har dere nettbutikk?

interia butikk as

03.06.2011 kl.23:32

Line:Hei. Så flott at du liker det vi kan by på;-) Ser du noe du bare ikke kan leve uten så er vi veldig behjelpelig med å sende pakker altså. Her sender vi alt fra sofaer til telys! Ta bare kontakt med oss, tlf eller mail. Ha en fin helg. Hilsen interianerene

interia butikk as

03.06.2011 kl.23:34

Line:Hei. Så flott at du liker det vi kan by på;-) Ser du noe du bare ikke kan leve uten så er vi veldig behjelpelig med å sende pakker altså. Her sender vi alt fra sofaer til telys! Ta bare kontakt med oss, tlf eller mail. Ha en fin helg. Hilsen interianerene

Skriv en ny kommentar

hits