Fortsatt mange gode tilbud på interia...

... men vi får stadig inn spennende nyheter også! I dag har vi fått inn flere paller med nye varer fra flere av våre faste levrandører, Sagaform, Palma, R8 og Ddeep. Noe har vi fått pakket opp, men noe overraskelser venter oss vel i morgen også. 

Fra Palma har vi fått inn de populære Loop teppene i jute, nå i flere størrelser. Vi har også tatt inn noen tepper som heter "Leftover", som er laget av nettopp det som navnet sier. Teppene var kjempe fine, akkurat sånn som rester ofte er, bedre andre gangen! 

 Tepper, tepper, tepper

Vi har også fått inn boksputer i tre farge, grå, hvit og denim, i str 50x50x6, kr 299 pr stk. Perfekt for uteplassen. Stort pluss med glidelås på trekket sånn at det kan taes av og vaskes. I tillegg har vi fått inn påfyll på de flotte putetrekkenen fra Palma, priser fra 299-399,-

Se torsken, se torsken... Perfekt til et sommerlig miljø sammen med de andre flotte putene fra Palma.

 Boksputer fra Palma, 299,-.

 


Fra Normann Copenhagen har vi fått inn mer av den flotte steingodsserien Mormor, nå også med blått mønster, her blandet med Marimekko. Mormor er det kjøkkenrutete. Fresht!FIn mix av Muuto, Marimekko og Normann Copenhagen, skandinavisk design på sitt beste.

Fra Sagaform har vi fått inn de tøffe reisekoppene i steingods til 129,-, mortere og mange av de andre gamle kjenningne som vi har hatt inne før. Nytt i dag var feks. denne flotte båtskåla med salatbestikk til. Prisen er ikke klar enda. Den kommer i to str. 

Kost og støvbrett fra Normann Copenhagen har også kommet inn igjen, denne gangen i fargene lilla, lysgrå, mørkgrå og sort, 199,- . Til utekjøkkenet eller hytta har vi tatt inn oppvaskbaljene med kost i tre og naturbust fra samme levrandør. Aldri har oppvasken tatt seg bedre ut!

 Rett og slett veldig stilig. Pluss at baljen kan brukes til salater osv, da plasten er laget av stoffer som kan brukes til næringsmiddler. Multitool der altså!

 


Feiebrett fra Normann Copenhagen.

 


Et lite utvalg av våre sommervarer. Sees! Én kommentar

Skriv en ny kommentar

hits