Ny radio fra Tivoli!

Litt mer radio-prat... Tivoli har kommet med en ny radio modell, 10 og 10+. Vi har sakset litt info om begge modellene på levrandørens egne sider:

Den nye bordradioen Model 10 markerer ikke bare Tivoli Audios 10-årsjubileum, den er vår beste radio til dato. Model 10 er moderne radio med høykvalitets lyd i en stilren og moderne design, og radioen finnes i to versjoner.

Model 10 er en rendyrket FM-radio med RDS-visning og programinformasjon i den store LCD-skjermen, mens Model 10+ har digital DAB-radio i tillegg. Model 10+ er også klar for radiosendinger i morgendagens DAB+ format i tillegg til dagens DAB-format.

En stor høyttaler er benyttet for fyldig klang fra det kompakte kabinettet, og Model 10 og 10+ kan kobles til en separat høyttaler i samme design, slik at man får fullverdig stereolyd. Noe man også får fra hodetelefonutgangen på baksiden, og trenger man ekstra bass, kan Model 10 og 10+ kobles til en separat Tivoli Audio subwoofer.

Model 10 og 10+ kan også brukes sammen med enten en iPod, MP3-spiller eller iPhone koblet til lydinngangen på baksiden, eller via iPod/iPhone-dokkingen The Connector, som også har fjernstyring av iPod/iPhone. Og videoutganger for visning av bilder og film fra en iPod/iPhone på en ekstern skjerm.

Den innebyggede klokken har alarm og tidsur, man kan endre bass og diskant etter behag, justere balanse og velge loudness for fyldigere lyd på lavt volum.

En FM-antenne og strømkabel er inkludert, og Model 10 finnes i mørk grå aluminiumsutførelse. Mens Model 10+ med DAB-radio leveres i valnøtt trefinér eller høyglans hvit.

Fakta om Model 10/10+:

FM-radio med RDS
DAB/DAB+ radio på Model 10+
Klokke med alarm og tidsur
Fjernkontroll
Stereohøyttaler selges separat

 Lekker, lekker , lekker!

 

Kom inn og go gaga du også!

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

hits