Trenger du en ny giv på kjøkkenet?

Det gjør iallefall vi en gang i blant. Da er det ålreit med litt nytt kjøkkenutstyr. Så da kan vi glede dere med kamanje på verdens beste støpejerns gryter fra Le Creuset! Kampanjen gjelder den ovale gryten i str 27 cm, i fargene sort, caribbian blue, vulcan og krem.  En gryte som er perfekt for søndagssteika for eksempel? 

 

Le creuset grytene er et smykke på kjøkkenet, og med en kvalitet som er uovertruffen så er dette en god invistering i mange timer med grytemoro. De er perfekte til alle typer varmekilder,  også induksjon.

Her får du vite litt om fremstillingsprosessen, sakset  fra Le Creusets egne side:

"Le Creusets opprinnelige og mest velkjente produktserie er støpejernsproduktene. Takket være deres design, produksjonsmetoder og funksjonalitet er produktene bokstavelig talt enestående. Hvert produkt er støpt i sin egen sandform, som slås i stykker etter støping. Dette gjør at hvert produkt er unikt. 

Etter støpingen ferdiggjøres produktene av faglærte franske håndverkere; mange av dem kommer fra familier som har arbeidet for Le Creuset i årtier. 
Flere lag med utrolig sterk emalje, som ikke sprekker, påføres omhyggelig hvert produkt. Emaljeringsprosessen gir Le Creuset støpejern dets karakteristiske skjønnhet, og skaper en hard overflate, som verken tar imot smak eller farge, og som ikke krever noen etterbehandlinger."

Le Creuset går aldri på akkord med kvaliteten, og dette gjør at de har en livstidsgaranti på alle støpejerns- produktene.  Et utrolig tøft bilde, måtte bare ta det med. Tror ikke alle fargene er å få tak i her i Norge, men vi kan jo la oss inspirere.
Nam, en favoritt, blåskjell... I sort gryte.

Caribbian blue

Her er den klassiske vulkan fargen.

 

Prisen på oval 27 cm er nå 999,-, nedsatt fra 1599,-, så dette er et veldig godt tilbud. Vi sees over grytene!

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

hits