Hører du bryllupklokker...?

Ikke til å komme fra at det er mye brudesnakkis for tiden. Hva passer da bedre en at fantastisk dyktige Karen Bit Veijle lanserer "bryllupsklippet" sitt i disse dager? Vi fikk dem til butikken før helgen, sammen med de  nye Ballerina-kortene og klippene, og man kan jo bare undre på hvordan hun får det til...  Klippet skal stå som en dekor på bordet, og kan godt brukes til alle store anledninger i livet, dåp, konfirmasjon og selvfølgelig bryllup.

 

  

Ballerina Bulldog kortene og klippene er flotte konfirmasjonsgaver.

 

    

Turtelduer, perfekt gave til brudeparet?

Ballerina Bulldog under arbeidTil slutt et bilde av den vakre damen, Karen Bit Veijle.


Vi har brukt klippet på et litt alternativt bryllupsbord, som går i hvit og natur. Vi har brukt glass fra iittala, karaffel og skjærefjeler  fra Sagaform, staker  og liten skål fra Georg Jensen, glasstallerkener fra iittala, serviettringer fra Palma. Stolene er 7érn til Arne Jacobsen, i eik, finnes det vakrere stoler?

 
Sorry gutter, denne "brura" er opptatt!

 Dette er vakre Jannike, en av våre supre ekstrahjelper.

 Her har vi enda en skjønn perle, alltid blide Rakel! 

 VI har også fått nye vinduer! Deilig hengekøye fra Fatboy, kan bestilles i flere forskjellige farger, utrolig god å ligge i. Vi kan også skimte Panton stolene som vi har reklamert for her i bloggen før. Perfekt til utebruk.

 

 

Håper vi kan friste deg innom for en liten titt, det dukker opp nyheter i alle etasjer rett som det er, så det kan være lurt å ta en tur innom. En deilig mandagskveld ønskes våre kunder og lesere.

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

hits