Kubus fra by Lassen

Her på huset digger vi Mogens Lassens klassiske lysestake Kubus. Like vakker med fire lyseholdere som med åtte. Har du lyst på en mindre, så finnes den også med både en og to lyseholdere. I dag fikk vi inn 6 store kasser med staker.  Standard sortimentet vårt består av Kubus 4 i sort og hvit, samt Kubus 8 i sort og hvit, i tillegg har vi et utvalg av de mindre stakene. Til de 4 og 8 finnes det plater som kan brukes for å skåne underlaget. Denne flotte staken finnes også i en fornikklet utagve, denne har vi ikke i butikken nå, men den vil bli bestillt neste gang vi tar inn staker.  

 

Kubus 8 i sort. Pris 1785,-

Mogens Lassen i sitt arbeidsrom.

 
 

Kubus 4 i hvit. Pris 1035,-
Gleder oss til vi får denne i butikken!

 

Arkitekten Mogens Lassen er en av de store pionerene innen for det som vi kjenner som Dansk Funksjonalisme. Hans inspirasjon fra den tyske Bauhaus skolen er tydelig i hans design. Den første Kubus staken ble designet i 1962, men er er like verdsatt og beundret i dag for sin elegante enkelhet. Flere av de nydelige stakene fra by Lassen ble designet på denne tiden, men har ikke kommet i produksjon og salg før nå i den siste tiden.

Vil du ha en stake som tåler at trendene svinger så er Kubus en sikker hit. Denne blir du aldri lei av. Kom gjerne innom og hils på vår firkantede venn! Sees.

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

hits