På tide å møblere ute

Det er mange måter å møblere uterommene på, noen går for kurv, andre for teak, men her på interia går vi for plast! Vi mener Vitras Panton chair er en ener, inne som ute! Bare se her:

 

Laid back og cool.

Med litt sånn middelhavs-schwung.Solens farge.
Stramt og lekkert.Nei da, vi vet dette ikke er ute. Men dette bildet var bare så herlig at vi måtte ta det med. Her er iallefall Panton chair satt inn i en ny sammenheng... I denne kirka kunne vi blitt sittende lenge.

Den perfekte makkeren til Panton chair og prikken over i´n er Bloom Pot. Denne forvokste blomsterpotta i plast som gjør så mye ut av seg.  Et nydelig blikkfang og passer i alle miljøer. Den passer også perfekt til å holde drikken kald i sommervarmen. Fyll den bare med is og plasser flasker med din favoritt øl eller vin i, garantert en snakkis på festen. VI har den i flere farger og i to størrelser, kr 1250-2150. 

                 

 

 

                      Ønsker du å lene deg mer tilbake? Vel, da er Acapulco chair noe for deg. Denne tøffe og lette stolen som ble designet en gang på 50-tallet, i Mexico. Også en stol som man like gjerne kan bruke inne i vinterhalvåret og flytte ut når det blir varmere i været. Her på huset fantaserer vi om en magisk natt i fjæra  (kollega med egen strandlinje...noen som har det) med plenty av hvite bloompotter, hver sin acapulcostol med et deilig skinn i, blåskjell og hvitvin. Hadde vært litt av et syn.

 


Dette er noe av det vi interianerene ønsker oss til våren og sommerens utedager. Håper du likte det du også. Må jo innrømme at plast har mange gode sider, og det at den ikke trenger hverken pussing eller olje er et kjempe pluss. Holder en knapp på plast i år ja.

En deilig Palmesøndag ønskes dere for morgendagen!

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

hits