Sommer og sjø

Nå ser det ikke verre ut en at våren er kommet til Trondheim også. Vi vet alle hva som venter etter den...SOMMER! Lange, og forhåpentligvis varme dager i solen, på hytta, hjemme på verandaen eller kanskje ved sjøen? 

Uansett, i dag fikk vi inn en haug med deilige puter fra Palma. I offwhite, natur, lys blått, denim, og rosinene i pølsa; den super søte puta med "summertime and living is easy" brodert på i lys blå bomull. Prisene ligger fra 299,- til 399,- Det lukter sommer og sjø;-) 

Her ser dere noen av nyhetene fra Palma, kombinert med Marimekkos freshe hvite og blå servise. Vi har også fått inn flotte matter i naturfiber i to forskjellige størrelser, 300,-  og 700,-.Serviettringer i tre, 39,- pr stk.

 

Skinn 890,- og pute 399,-.

 Et must på kjøkkenbenken, hamp på tresnelle kr 159,-.

 

 

Søte Elisabeth, avdelingslederen i gave-og interiøravdelingen.

 Fikk også inn puter i lilla, solgult, jaquard mm. Deilige farger, supre i kombinasjon med HAY putene som vi har presentert før.


 

Vil bare komme med en påminnelse! Husk å ta vare på kvitteringene deres, og husk å sjekke bloggen eller FB, kanskje det er din NAP chair som ikke har blitt hentet hjem enda? Vær rask, på mandag blir den trukket på nytt.

Håper vi sees!

Én kommentar

Eva F S

20.04.2011 kl.21:24

Så fine bilder av butikken!

Flinke dekoratører på Interia ja :)

Påskeklem fra Eva

interia butikk as

20.04.2011 kl.23:23

Eva F S:Så hyggelig at du liker bloggen vår. Setter stor pris på koselige tilbakemeldinger. Ønsker deg en super påske, med et velfylt påskeegg;-)

Skriv en ny kommentar

hits