Ny hylle?

Her i butikken har vi fått øynene opp for hyllesystemet Track fra Naver. Det er ert system som kan monteres både vannrett og loddrett. Kombinasjonsmulighetene er endeløse. Det finnes 7 lengder og 7 høyder, så her kan både fantsi og rommet utfordres. Du kan kombinere fritt med skuffer og skyvedørere, innebygde LED lys i hullene. Du kan selv velge hvor mange hyller som skal være i reolen.

i tillegg til de forskjellige lengdene og høydene, så kan du også leke deg med 7 flotte farger, snow, mandarin, strawberry, plum, ica blue, kiwi og raphit, på både skuffer og skyvedører. Skyvedørene kan også brukes loddrett, de bremses lett av en skjult fjær.

Track hyllene skifter uttrykk etter personlighet og stil. Skift ut skuffer og skyvedører fra graphit til strawberry og du endrer rommet fullstendig. Track gir deg frihet til å innrede ditt hjem individuelt. Det er også en hylle som egner seg like godt som en enkel reol over en sofa, som en stor bokvegg. Valget er ditt. Interianerene ønsker deg en super helg! Husk å ta vare på kassalappen din da, kanskje du vinner!

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

hits