Katvig, for the love of earth

Det er så herlig når våren og sommeren kommer ramlende inn gjennom dørene, forkledd som pappesker. Grå utenpå, men solskinn inni. Er det noe som oser av lysere tider så er det barneklærne fra Katvig. Enkle mønster, tydelige farger og bruksvennlige snitt. Et stor bonus er også Katvigs kompromissløse miljøfokus. De lager fleece av brusflasker og klær av bambus og økologisk bomull. Prisene er heller ikke avskrekkende, de ligger mellom 219,- og 599,-, på de modellene vi har inne nå. Samt at luer og strømpebukser natulig nok ligger noe lavere i pris en dette. Størrelsene vi har er fra 3 mnd til 10 år.

Kjolen på dette bilde er en av våre absolutte favoritter!

Katvigs kolleksjoner består  mye av basisplagg, tights og trøyer, med lang erm, kort erm og singletter, samt heldrakter og bodyer. Plaggene holder fasong og farge veldig godt. I tillegg har de den deiligste babycord og velour du kan tenke deg. I hver kolleksjon er det også et utvalg av kjoler og bukser som er fine å bruke til basis plaggene. Katvig produserer også yttertøy , sko og støvler. Alt i den samme glade designen.

Men vi trenger jo ikke vente på sommeren for å kle barna i glade farger og sprelske mønster! Jeg selv har nettopp innsett av min døtre ikke har noe som helst interesser eller forståelse for morens svakhet for duse og støvete toner. Så derfor henger kjolene der da,omtrent ubrukt,  på rekke og rad, ispedd en grå cardigan eller fler. Men nu er det nok, i år går vi for dansk, boldt, og fargerikt! Det er deilig å være  norsk i dansk...;-)

 
Én kommentar

Lillian

25.03.2011 kl.11:50

Heisann. Den nydelige lilla kjolen.. Hva slags str.kommer den i og pris? Var jo helt nydelig!!!

interia butikk as

25.03.2011 kl.14:27

Lillian:Ja, er den ikke tøff!? Prisen er 599,-, str 92-134. Velkommen innom:-)

Skriv en ny kommentar

hits