Skal du isolere bestemor?

Vi har vel alle ledd godt av tassen på reklamen som løper rundt og gjør enøk-tiltak, og ender opp med å pakke mormor inn i Glava? Han har et poeng. Hvorfor ikke kjøpe et deilig ullpledd å tulle rundt seg. Ikke noe som er herligere enn å slange seg i sofaen under et varmt pledd mens man surfer rundt og leser interiørblogger ;-)

Mindre aktuelt er det jo ikke når været er som i dag her i Trondheim? Det frister i allefall ikke å oppholde seg utendørs.

Vi har heldigvis fått påfyll av de flotte pleddene fra Røros Tweed. I tillegg til de gamle kjenningene Champagnebobler, Former, Circel, så har vi fått inn, for oss, et par nye pledd; Kattefot og Stemor. Kattefot har vi fått i fargene Lavendel, Lys grå, Grå, Beige og Brun. Stemor har vi fått inn i Brun, Beige og Grå.  Prisene på Røros pleddene ligger mellom 1050,- og 1350,-.

Vi har også fått inn igjen de gode sitteunderlagene i fargene Lilla, Sort, Brun, Grå, Beige og Lime. Snart er det påske, og disse er perfekt i tursekken!

Har ikke så mange bilder å vise dere av pleddene dessverre. Lover å legge ut flere i løpet av morgendagen. Ble bare så veldig fristet til å poste dette innlegget mens vinden uler rundt husveggen. Skulle ønske jeg hadde et av pleddene nå... Tror kanskje et lysgrått Kattefot-pledd blir med meg hjem i morgen;-)

En deilig kveld ønskes alle våre lesere!

 

Favoritt pleddet, Kattefot i lysgrått...

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

hits