Inspirasjon må man ha

Det er jo ikke tvil om at enkelte av oss tilbringer litt mer tid foran pc´n enn man kanskje burde. MEN det er jo så vanskelig å rive seg løs, for der ute på den store verdensveven er det så utrolig mye god inspirasjon å finne. Og kanskje spesielt for oss interiør-addicts, det er ikke tvil om at interiørbloggerene er flinke til å vise seg frem. Tilgjengelige er de alle sammen, om de sitter i Kuala Lumpur eller i Kroppanmarka. Vi leser og vi "bokmerker" til vi ser mannen med ljåen. For vi kan jo få bruk for bildene eller informasjonen en eller annen vakker dag. I mellom tiden blir listen lengre og lengre... Og bokmerkene flere og flere.

Ekstra artig er det når vi kommer over blogger og bilder som inneholder produkter som vi har i butikken. Det er så flott å se hvordan ting blir når de settes i en sammenheng, hvor forskjellig de tar seg ut alt etter hvilke type miljø de brukes i. Vi har funnet frem noen bilder som kanskje kan inspirere dere:Lampe fra NUD (598,-) og Worklamp fra Design House Stockholm (1700,-). Vakkert!

 


Worklamp, finnes også i sølv.

 


Dots fra Muuto i eik, finnes i tre størrelser og flere farger. (149.-, 179,-, 199,-)

 

...også dots.


Den gule lampen heter Myh (1399,-), og kommer fra Muuto, den har vi i flere farger.

 


Her er en gammel kjenning som er en gjenganger i bloggverdenen.
Og fin er den, Eames Plastic Arm Chair, RAR (4360,-).

 


Arne Jacobsen Egget... vakker, vakker. Og RAR´s lillebror, eller søster, Plastic Side Chair fra Eames, Vitra (3255,-).

 

 

...eller...

 

 ...eller sånn. Vi finner en som passer deg. Pris 37.850,- til 95.900,-.

 

Har du litt tid til overs? Skal du pusse opp? Har du en liten "crush" på et møbel, men lurer på hvordan det egentlig ser ut når det kommer ut av butikken? Eller er du en interiør-addict du også? Uansett, internett kryr av flotte blogger, sett deg ned og let du også, kanskje blir du inspirert? Det blir iallefall vi!

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

hits