Normann Copenhagen møter Acapulco...

Denne uken har vi pakket ut varene fra Normann Copenhagen, enda flere dyktige dansker... Der dukket det opp masse flotte kernit skåler i deilige farger. Designet allerede i 1953 av Herbert Krenchel, har de nå fått sin renessanse hos Normann Copenhagen. Vi har skålene i seks størrelser i fargene rød, turkis, sort, hvit, lime og lilla. Noe for enhver smak der altså. Prisene varierer fra 110,- for den minste til 880,- for den største. Nydelig matt sort utenpå og blank skinnende i din egen favoritt farge inni.

  

Når du da skal sette deg ned og nyte en vakker kernitskål i turkis fylt med nøtter, hva passer bedre enn å slenge deg ned i en cool Condesa chair i grått? Med ett deilig mykt saueskinn ( kr 600-800) under rumpa, det er tross alt ikke helt vår her i byen enda...

 


Prisen på denne stolen er 2995,-

  

 

Vi har også fått inn igjen Acapulco stolen i flere farger, perol, turkis og gul. Prisen er den samme 2995,- I tillegg har vi den i barnestørrelse i fargene gul og turkis til kr 1200,-. Sist gang de små stolene kom inn i butikken var det ikke alle av oss som rakk å få sett dem engang før de var vekk. Så løp og kjøp!!!

 
I tillegg til  disse godbitene kom det masse annet flott fra Normann Copenhagen, feiebrett i grått, sort og lilla, lysestaker i serien Heima, steinsgods varer i serien Mormor Ribbed m.m.

 

Finner du noe du liker, enten det er her på bloggen, eller ved et besøk i butikken, så ta kontakt med oss. Vi sender gjerne varer, alt fra tøfler til sofaer. Intet for stort og intet for lite. Telefonnr. vårt er 73530540, du kan også nå oss på shop@interia.no

 

Er det noe du mener vi mangler, noe du synes vi burde ha, så hører vi gjerne fra deg. Gode tips mottas med takk. Har du ris eller ros så tar vi gjerne imot det også. Vi ser frem til å høre fra deg.

 

Ønsker dere en god helg!

 

 

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

hits