Nyheter fra iittala

Nå har vårens nyheter begynt å komme i 1 etg også. Noen ting er helt nye for oss, men mange gamle kjenninger dukker også opp i ny drakt. Som for eksempel mye fra iittala.

 
Teema har kommet i en ny orange (terracotta) farge, perfekt for våren og super å kombinere med grått, hvitt og sort Teema, dersom du har dette fra før. Den er også kjempe fin til stripene fra Origo serien. Teema er designet av Kaj Franck. Teema gir deg endeløse muligheter i forhold til kombinasjoner, og dekker alle dine behov for servise. Det enkle funker. En god tanke nå, når skapene våre er fylt til randen av alt for mye av alt.

 


Teema kopp i fargen terracotta kr 125,-.

Ellers har både Kartio glassene, Mariskålen, Aalto vasen og flere av de andre klassiske iittala seriene kommet med nye farger. En ny farge i glass er Rio Brown. Fargen ser du på bildet under, helt til venstre.  Pris på Kartio glassene er kr 70,- for 21 cl, 90,- for 40 cl. Prisene kan variere noe alt etter farge, da enkelte farger er dyrere i produksjon.

 

 

Den klassiske Aalto vasen som så mange kjenner, og er glade i, har også kommet med nye farger. Som for eksempel denne med to farger, lysblå og hvit. Pris for denne vasen er 1699,-.

 

 

VI har ett godt utvalg av iittala i butikken nå, og hyllene er fylt til randen.  Ta deg en tur innom og bruk litt ekstra god tid i iittala hylla, så ser du lett hvorfor disse produktene ikke er døgnfluer men ender opp som design klassikere en etter en. Vi sees!

 Én kommentar

Skriv en ny kommentar

hits