Paulistano chair- den tøffeste stolen i klassen!

Nå har vi endelig fått Paulistano-stolen til Trondheim. For de av dere som ikke kjenner denne stolen fra før så er den designet av den kjente brasilianske arkitekten Paulo Mendes da Rocha. Den ble først lansert i 1957, og ble laget i tre forskjellige versjoner; den som vi har i butikken, som er den mest kjente, men også i en kontorstol-utgave og som chaise lounge.I kontorstol utgave.

Stolens ramme er produsert av et solid rør av rustfritt stål, med ett eneste sveisepunkt. Rammen, som er håndpolert, får du i enten blankt stål eller i sort karbon finish. Vakre er de begge to. Stolens trekk er i lær, som finnes i flere farger, eller i grov canvas. Prisene er 11 900,- for den i lær, og 9 900,- for den med canvas. I butikken nå har vi to forskjellige nyanser av brunt, hvitt lær, grått og en mørk turkis/petrol i canvas.

Her ser vi arkitekten selv sittende ved sitt skrivebord.
Ønsker du en litt mer tilbakelent sittestilling drar du stoffet i stolen litt frem over armelenene, og ønsker du det motsatte så trekker du stoffet den andre veien, så får du en mer oppreist sittestilling. Enklere og mer genialt kan det vel ikke gjøres.
Håper du ble litt forelsket du også, her er vi iallefall ganske så tussete (noen mer enn andre naturligvis) etter den tøffeste stolen i byen. Kanskje den blir med deg hjem...Én kommentar

Skriv en ny kommentar

hits