KARMAMEJU LOUNGE COLLECTION

Her på interia fører vi store deler av kleskolleksjonen til det danske merket Karmameju. Det mange kanskje ikke vet er at Karmameju også har en møbel-/lounge-kolleksjon som er helt fantastisk.
Denne består av deilig myke sofaer og puter som man kan sette sammen etter eget ønske. Man kan også bruke de fleste møblene til utebruk, såfremt det ikke regner direkte på dem.

Sofaene selges som moduler, slik at du selv kan bestemme hvor lang sofaen skal være og på hvilken side man vil ha hjørne. Man kan ha sofaen inntil en vegg som vist på bildet over, men de også leveres med bøyle slik at de står av seg selv. I butikken, i andre etasje, har vi løsningen med bøyle utstilt.I tillegg til sofaer består kolleksjonen av mange, og orginale, puter. De runde putene, som er vist på bildet over, fåes kjøpt i ulike størrelser. De er tomme når man kjøper dem, da de er laget for å lagre dyner i. Kjempepraktisk da de blir til myke deilige puter, samtidlig som man slipper å bekymre seg for støvete dyner neste gang man skal ha overnattingsgjester.

Hver sofamodul består av tre deler, en ryggpute, en sittepute samt en madrasspute nederst. Man bestemmer selv hva man vil kjøpe. Ikke alle velger å kjøpe madrassputen, selv om sofaen blir litt lav uten.

Som vist på bildene over og under, er dette et flerbrukskonsept. Da møblene passer like godt til innredning av rom som kanskje ikke har helt A4 planløsning eller som komfortabel lounge møblering.

Kom gjerne innom butikken for prøvesitting og en brosjyre fra Karmameju.Én kommentar

Skriv en ny kommentar

hits