Just Female

Da har det kommet enda flere nyheter fra Just Female, og vi digger det! Det meste som kommer fra dette merket, som forøvrig er dansk, er ganske røft og ofte oversized. Farvene går for det meste i jord-toner, grått eller sort. Plaggene kan lett pyntes opp eller ned, alt etter anledningen.

 Denne genser/kjolen, som heter Flora Blouse, er i sort båndstrikk. Den er gjennomsiktig med en antydning til flaggermus-arm. Kjempekul med en lang singlett under, og passer like godt over leggings som til jeans. Den kommer i størrelsene S/M og M/L  og prisen er 699,-

Denne lekre jakken, som heter Mynthe, passer perfekt over en kjole eller en tynn topp. Den tulipanaktige formen gjør den søt, selv om dette i utgangspunktet er en tøff jakke. Den kommer i størrelsene S - L, og koster 699,-Dette skjerfet, som flere av de ansatte hos interia allerede har lagt sin elsk på, er virkelig et must! Det er ganske stort, noe som gjør bruksmulighetene mange. Passer perfekt til vinterjakken eller til å ha over skuldrene på en deilig vårkveld. 
Det setter en spiss på søte antrekk, samtidlig som det kan myke opp et sort antrekk.
Det er ikke så mange igjen, så her er det første mann til mølla. Prisen på skjerfet er 499,-


Én kommentar

Skriv en ny kommentar

hits