Georg Jensen jul!

Da er det blitt lillejulaften, og tredje siste luke i kalenderen vår er trukket. Den heldige denne gangen er eieren av en kvittering med bongnummer 24922B, du kan komme innom oss i andre etasje på interia å hente med deg et vel fortjent gavekort pålydende kroner 400,- Gratulerer!

Nå er det straks jul, og vi gleder oss! Noe av det beste med førjulstiden er at vi har juleutstillinger i butikken, noe man virkelig blir i julestemning av! Vi har mye forskjellig julepynt på interia,og en av våre favoritter er helt klart Georg Jensens julekolleksjon. Mange klassiske og tidløse ting som kan brukes år etter år.Season lysestaken, som finnes i både stål og gull, er alltid en suksess. Passer like godt til jul som resten av året.Denne julestjernen kan både henges i vinduet og brukes i toppen av treet, finnes i både gull og hvitt gull.I tillegg har kolleksjonen mange små engler til å henge på treet eller rundt i huset, disse og mange andre småting finnes også i gull. Kjempesøte!Dette er også kjempefine julegaver om man er ute i siste liten og ikke vet hva man skal finne på!
Vi har fremdeles litt igjen i butikken, så det er bare å komme innom i innspurten!

Én kommentar

Christine

02.01.2011 kl.19:18

Hei, bildet du bruker over her av Georg Jensen Seasons lysestaken (http://www.harmonisklykke.com/2010/11/lys-i-mrket.html) er det jeg som har tatt, og jeg har ikke gitt dere tillatelse til å kunne bruke dette bildet, ref Åndsverksloven paragraf 1: "Den som skaper et åndsverk, har opphavsrett til verket.". Vennligst slett bildet fra bloggen umiddelbart! Takk!

interia butikk as

06.01.2011 kl.14:20

Christine:

Hei, beklager at vi brukte bildet ditt uten tillatelse. Vi synes det var et flott bilde, og det gikk litt for fort i svingene! Det skal ikke skje igjen.

Skriv en ny kommentar

hits