Luke nummer 15 og GUBI!

Da har vi trukket ut vinneren av luke nummer 15 i julekalenderen. Eieren av en kvitteringen med bongnummer 23188B er den heldige vinneren, og kan komme innom oss i andre etasje på interia for å hente sitt vel fortjente gavekort på den nette sum av 300,-  Gratulerer!
Noen vinnere har allerede vært innom oss for å hente ut sine gavekort, men det er fremdeles mange heldige som ikke har meldt seg. Men ikke fortvil, da siste frist for å hente gavekortene er 31.desember.

Vi får inn nyheter nesten hver eneste dag her på interia, og denne uken har ikke vært noe unntak. Vi har nemlig fått inn enda flere lampenyheter fra GUBI! Den heter Semi, og er en flott taklampe som kommer i flere størrelser og farger.
Semi lampen, som er dansk, er en klassisk og stilfull lampe. Kanskje ikke så rart da den er designet som en reaksjon på den tids, 60- og 70-tallets, "cosy trend". I tillegg til å være stilfull vant lampen i 1968 en dansk pris for beste industrielle design.Den kommer i tre størrelser. Den minste har en diameter på 30 cm, den nest største 47, mens den største er 60 cm i diameter.

Vi har alle tre størrelsene i butikken. Prisen er fra 1.495,-

 

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

hits