LUKE NUMMER 12!

Da har vi trukket ut vinneren av luke nummer 12 i julekalenderen. Den heldige, som var på søndagshandel hos oss i går, eier en kvittering med bongnummer 22609B. Du kan komme innom oss på interia, i andre etasje, for å hente med deg et vel fortjent gavekort pålydende kroner 300,- Gratulerer!

Interia livsstilshus konseptet handler for oss ansatte mye om inspirasjon. Derfor er vi stadig på utkikk etter nye måter å sette sammen et rom eller et antrekk på. I dag finner vi inspirasjon i disse utrolig stilige bildene med ulike utgaver av Eams Plastic Chair.Denne Eams stolen, som heter RAR(Rocking Armchair Rod Base), er gyngestol varianten i Plastic Chair kolleksjonen. Denne stolen er utrolig kul og urban, på samme tid som den er myk og koselig. Like perfekt i stua som på barnerommet. Den leveres i flere ulike farver, prisen er fra 4.360,-På bildet over er Eams PSCC Chair som er en svingbar kontorstol, og som vi ser kan denne stolen gi liv til det mørkeste og kjedligste av kontorer. Det er nesten slik at vi lengter til vår og sommer..
Denne stolen leveres også i et stort utvalg farger, prisen er fra 4.300,-

Kom gjerne immon butikken for råd om du skal pusse opp, trenger noe nytt til huset eller du rett og slett skal ommøblere! 

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

hits