RABENS SALONER

Rabens Saloner er et av de nye merkene vi har bestemt oss for å føre i fashionavdelingen til interia. Dette er et dansk merke, startet opp av designeren Birgitte Raben Olrik.

Hos Rabens Saloner er de veldig opptatte av hvordan ting lages og hvor de lages, det sier seg derfor selv at de foretrekker andre måter enn fabrikker i sin klesproduksjon. Som mange andre har deres produkter også sitt opphav i det fjerne østen, men her stopper likheten. De foretrekker å bruke små familiebedrifter, hvor hver har sitt ekspertområde, og hvor man er sikker på at de fleste varene blir laget for hånd. Noe som resulterer i at hvert plagg er unikt i seg selv.

Hos Rabens Saloner kombinerer de som sagt fashion med tradisjonelle måter å lage klær på, noe som resulterer i plagg med lang levetid. Og som man kanskje blir ekstra glad i! Nedefor er en del av plaggene vi har i butikken:Håndstrikket cardigan i 100% ull, kommer i farvene nesten sort og dus rosa. Prisen er 2.049,-Håndstrikket cardigan laget av mohair, ull og nylon. Kommer i farvene beige, mosegrønn og aprikos. Prisen er 1.299,-Denne utrolig lekre skinnvesten er laget av sau, og er helt klart vår favoritt i hele denne kolleksjonen! Den kommer også i en lys utgave med hvit pels. Den passer både til inne- og utebruk. Prisen er 6.999,-Dette ullskjerfet kommer i to farver, brun og mosegrønn, og er et must i vinterkulden. Prisen for dette er 999,-I tillegg til ullskjerfene har vi også tatt inn store, gode bomullsskjerf. De kommer i farvene mosegrønn, dus rosa og lys beige. Prisen på disse er 599,-

Kom gjerne innom butikken for en kikk!

Én kommentar

Skriv en ny kommentar

hits