PAPERCUT ART

Sist lørdag hadde vi finfint besøk i butikken, det var ingen ringere enn danske Karen Bit Vejle. Damen bak de mest fantastiske papirklipp, eller psaligraphi som det heter på fagspråket. Hun er en av svært få i Europa som mestrer denne formen for kunst, og derfor er vi ekstra stolte av å kunne selge hennes produkter på interia.
Hun er opprinnelig dansk, men driver i dag sin virksomhet fra Trondheim.

Hennes kolleksjon av "papercut art" rommer bilder, vindusdekorasjoner, julepynt samt ulltepper fra Røros Tweed og servise med hennes design på.

Pynt til å ha på juletreet, eller hengende i vinduet. De kommer i pakker på seks og koster fra 298,-Denne er helt klart vår favoritt på interia, en "Tingeling" med bulldoggen sin. Hvem kan vel motstå den? Den er litt større enn julepynten, fin størrelse til å henge i vinduet, og koster 198,-

Vi har også noen som er litt større, disse passer også godt til å henge i vinduet eller til å stå som dekorasjon på bord (som juletreet over). De minste koster fra 198,- mens de litt større koster fra 298,-Teppene hun har designet for Røros Tweed kommer i flere farger, og koster fra 1230,- Disse bestiller vi gjerne på forespørsel.Det er helt utrolig hva denne dama kan få til med en saks og et stykke papir!
Ta også en kikk innom nettsiden til Karen Bit Vejle, www.papercutart.no , her finner du masse inspirasjon.  


Én kommentar

Skriv en ny kommentar

hits