MUUTO! ...og femte luke i julekalenderen

Da har vi også trukket ut vinneren av luke fem i julekalenderen. Eieren av kvittering med bongnummer 21352C kan komme innom interia, 2 etasje, og hente et gavekort pålydende kroner 400,-.

I tidligere innlegg på bloggen har vi fortalt litt om interia som livsstilshus, og at det er viktig for oss å tilby kunden merker som er allsidige og som tilbyr "hverdagsprodukter" med en stilig vri. Ett av merkene vi fører og som vi synes tilhører denne kategorien er MUUTO.
MUUTO er et skandinavisk designkollektiv, hvor de fleste designerne er håndplukket til å designe under merket. De består av både nye talenter og etablerte designere. Her får designerne frihet til å sette sin egen personlige vri på hverdagslige ting. MUUTO sier selv at de representerer det beste innen skandinavisk design i dag, noe vi ikke sier oss uenige i.Dots, designet av Tveit og Tornøe, er knagger på en helt ny måte. De kommer i mange farger, blant annet lilla, gul og grønn. Vi liker dem! Dots koster fra 145,- kroner.E27, som denne lampen heter, er designet av Mattias Ståhlbom og ment som en hyllest til det som gir en lampe lys og liv: nemlig sokkelen. Minimalistisk og tidløs. Kan brukes alene eller mange sammen som en moderne lysekrone.E27 leveres med mange ulike farger på sokkelen og ledningen. Blant annet lilla, som for eksempel kan brukes som en modernistisk adventsstake/oppheng i et vindue. Lampen koster 499 ,-Sacked system, designet av JDS Architects, er hyllemoduler som man selv, ved hjelp av klips, kan bestemme hvordan skal settes sammen. Passer like godt i stuen, på kjøkkenet eller som oppbevaring på barnerommet. Med andre ord kjempesmart og utrolig stilig. Pris på forespørsel. Alle disse tingene, og mange flere fra MUUTO, har vi selvfølgelig på interia.Én kommentar

Eva

07.12.2010 kl.11:41

Fine bilder på bloggen for tiden :)

Vi digger Muuto. Stilig med lysestaker og lamper med i andre materialer enn det som er "vanlig".

Stå på videre!

Skriv en ny kommentar

hits