5th Avenue Shoerepair hos interia!

Nå har endelig det svenske merket 5th Avenue Shoerepair kommet inn i butikken.
Noe av det vi liker best med dette merket er at fokuset i designen ligger på detaljene og kvaliteten. Det er ikke uten grunn at 5th Avenue Shoerepair tidligere er blitt kåret til årets design i Sverige av svenske ELLE.
Tunge draperinger og intrikate detaljer gjør at plaggene får en fin siluett.
Toppen øverst til venstre koster 895,- og kommer i sort og lys grå.
Toppen øverst til høyre finnes kun i sort, og koster 895,-
Overdelen nederst har vi kun inne i sort, og den koster 1395,-Asymmetriske plagg og duse farger er noe som ofte går igjen hos 5th Avenue Shoerepair.
Omslagsjakken til venstre finnes i en mørk grå farge, som vist på bildet, og koster 1695,-
Cardiganen til høyre kommer også kun i fargen vist på bildet og koster 1295,-

Dersom du ikke har mulighet til å komme innom oss i butikken, er det ikke noe problem å sende klærne i posten. Ta gjerne kontakt på 73530540 eller på shop@interia.no


Én kommentar

Kjell

03.11.2010 kl.08:25

Hei! Kjempefin blogg! Bra jobba!

Kjell :)

Birte

08.11.2010 kl.16:21

Men nettsiden deres er IKKE fin og IKKE oversiktlig. Hvem er det som har laget den? Den personen burde hatt sparken. Hvorfor har prosjektavdelingen så stor plass på startsiden? Hvorfor er det INGEN oversikt over merkene dere fører hverken i katalog eller nettside?

Ta en titt på nettsiden til illums-bolighus og lær. Dårlig grafikk og dårlig strukturert. Blir litt for søkt med "leve", "spise" etc. Har dere hørt om andre effekter enn sort/hvit kontrast? Hva er greia med konstant bruk av Arial?

Flaut med tanke på produktene deres.

Kjell

10.11.2010 kl.11:38

Tror nok ikke nettsidene våre gir grunnlag for avskjedigelse, den virkelige verden er ikke fullt så sort/hvit som den er i enkelte nett-debatter... ;) Men det skal sies, vi jobber stadig med formen på nettsidene våre, og hvem vet, kanskje ender vi også opp med samme strukturen som alle andre har til slutt... Når det gjelder bruken av kontraster og fonter er det meget bevisst. Vi forhandler produkter som ikke trenger visuell hjelp av bomber og granater og stjerner og andre grafiske krumspring. Vi lar heller bildene tale for seg.

Vi takker for inspillet, og tar gjerne imot forslag til forbedringer. Kanskje over en kopp kaffe i vår nye, flotte butikk? :)

Florence

10.11.2010 kl.21:35

Til Birte; er du konkurrent eller? Hva om du hadde ringt til interia med denne tilbakemeldingen i stedet - det hadde vært konstruktivt. Bruke bloggen sånn er ufint!!

Skriv en ny kommentar

hits